Рецепт найпростіше не буває...
Корж: 300 гр. печива (крекер), 200 гр чорного шоколаду (до 76%) , 100 гр вершків (35%), 150 гр масла.
Начинка: 30 гр цукру, 100 гр шоколаду, 100 гр вершків (35%) 300 гр малини та чорниці.
готувати: Розтопити на водяній бані весь шоколад та 100 гр вершків, добре перемішати, печиво в блендері подрібнити в крихти, додати 2 ложки какао, 100 гр масла, 100 гр розтопленого шоколаду. Все ретельно перемішати, у формочку, застелену пергаментом рівномірно викласти, поставити в хол-к на 30 хв.
Для начинки перемішати вершки з цукром, додати залишки розтопленого шоколаду, розкласти на корж, прикрасити фруктами, прибрати в хол-к на 2-3 години. Дуже шоколадно. Фрукти можна замінити горішками, м"ятою. Для любителів гіркого шоколаду - дуже вдалий десерт
та смачно, як ніколи. Особливо смакує влітку. До кави. До чаю. До соку. І просто так.
- Да чихал я на вашего эцелопа!
- Спокойно, Скрипач, не раздражай даму…
А де ж сам рецепт?:))))
ВідповістиВидалитиОй...зараз, в коментар чи відредагую...Зараз, сонечко! )))
ВідповістиВидалити...ДЯКУЮ за бусіки...))) Це ж тобі адресувалось:
ВідповістиВидалити"К записи меня побудил один презент от очень нежного человека. Творческой, и в то же время реалистичной в действиях девушки!...Все-таки как нам, женщинам, нужно немного, но и не мало - вдохновения. Чтобы сердечко застучало и улыбка появилась на устах... И не важно от чего. От подарка или от того, что можешь подарить ты. Этот обмен радует." ))))
чудовий тарт, обов'язково зроблю, але вже мабуть влітку якраз =)))Я дуже рада, що буси сподобались =)
ВідповістиВидалити